Lastenpäivä Roinelassa

Klaukkalan Nuorisoseura ry järjesti tammikuussa 2017 Lastenpäivän Roinelassa, jolloin lapsilla oli mahdollisuus pomppia klo 10-17 välillä seurantalon saliin pystytetyillä pomppulinnoilla sekä pelata monenlaisilla seurantaloon sijoitetuilla peleillä.

Tapahtuma toteutettiin yhdessä lasten, nuorten, vanhempien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Lasten yhtenä tehtävänä oli ideoida lapsille maistuvan ruokailun järjestäminen päivän aikana. Koska tapahtuma-aika oli pitkä (klo 10-17), niin lapsetkin totesivat, että yleisö viihtyy paikalla paremmin kun tarjolla on kunnon ruokaa.

Lapset ideoivat Roinelan kahvioon hodaribaarin, jossa oli tarjolla mitä maistuvimpia hodareita kaikilla lisukkeilla. Roinelassa oli Lastenpäivänä myytävänä myös muita herkkuja, kuten popcornia ja jäähilejuomaa,

Käytännössä 9-13 vuotiaiden lasten ideoimaa hodaribaaria hoitivat tilaisuuden aikana seuran ohjaajat sekä vanhemmat.

Lapset osallistuivat hodaribaarin ideoinnin lisäksi tapahtumapaikan somistamiseen, siisteyden ylläpitämiseen, koemaisteluun, koepomppimiseen sekä onnistuneen tapahtuman jälkeen siivoukseen. Koko talkooporukka nuorimmasta vanhimpaan oli tosi innoissaan tapahtuman onnistumisesta – ideioita seuraavaan vastaavaan tapahtumaan tuli jo paikan päällä runsaasti ja järjestelyissä mukana olleet lapset ja nuoret ilmoittavat olevansa ehdottomasti mukana myös seuraavan Lastenpäivän järjestämisessä!