Järjestäjästä

Suomen Nuorisoseurat

Nuorisoseurat on Suomen suurin kulttuurisen lapsi- ja nuorisotyön toimija. Nuorisoseurat tarjoaa kaikenikäisille laadukkaita harrastuksia, kuten tanssia, teatteria, musiikkia, sirkusta ja liikuntaa.

www.nuorisoseurat.fi

Nuori Kulttuuri

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Nuori Kulttuurin lajit ovat tanssi (Moves), Sounds (musiikki) ja Teatris (teatteri).

www.nuorikulttuuri.fi

Finlands Svenska Ungdoms­förbund

Ungdomsföreningsrörelsen är en svenskspråkig arrangör av kultur- och ungdomsverksamhet. Rörelsen omspänner ca 270 lokala föreningar, med ca 250 föreningshus och ca 50 000 personmedlemmar i hela Svenskfinland.

www.fsu.fi

Nuoren Voiman Liitto

Nuoren Voiman Liitto on valtakunnallinen kirjallisuusjärjestö, joka elävöittää suomalaista kulttuuria tapahtumillaan, kirjoittajakoulutuksellaan ja kulttuurilehdillään. Liitto on ollut aktiivisten kirjoittajien, esiintyjien ja lukijoiden yhteisö kohta sadan vuoden ajan.

www.nuorenvoimanliitto.fi

Suomen Harrastaja­teatteriliitto

Suomen Harrastajateatteriliitto on vuonna 1948 perustettu kulttuurijärjestö. Liittoon kuuluu yhteensä yli 540 harrastajateatteria. Jäsenjärjestöjä on viisi, joiden kautta jäseninä on noin 300 teatteriryhmää.

www.shtl.fi