Tutkimussuostumus 100 tapahtumaa ja 1000 tarinaa -projektille

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”70″][vc_column_text]

Tutkimussuostumus 100 tapahtumaa ja 1000 tarinaa -projektille

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Nuorisotutkimusseura toteuttaa osana 100 tapahtumaa ja 1000 tarinaa -projektia tutkimuksen, jossa nuorten maailmaa lähestytään lasten ja nuorten tekemien taideprojektien kautta. Aineisto on myös osa Fanny Vilmilän kulttuurista nuorisotyötä käsittelevää väitöstyötä.

Tutkimuksen aineisto kerätään 100 tapahtumaa ja 1000 tarinaa -projektissa tuotetuista tarinoista. Tarinat kokoaa ja välittää tutkijoiden käyttöön projektia koordinoiva Suomen Nuorisoseurat ry. Osallistuminen tutkimukseen on vapaaehtoista ja Nuorisotutkimusseura ei käytä käsikirjoituksia muuhun kuin tutkimustarkoitukseen. Osaan tarinoiden tekijöistä voidaan olla yhteydessä mahdollisen haastattelun tiimoilta. Kaikki aineisto ja yhteystiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Nuorisotutkimusseura tai aineistoa käsittelevät tutkijat eivät luovuta yhteystietoja tai aineistoa kolmannelle osapuolelle missään yllä mainituista poikkeavassa tarkoituksessa. Mahdollisiin haastatteluihin osallistuville nuorille tarjotaan myös mahdollisuus päättää, esiintyvätkö aineistossa omalla nimellä, pseudonyymillä vai anonyyminä.

Nuorisotutkimusseuran tavoitteena on kehittää monitieteistä nuorisotutkimusta sekä tarjota nuoria koskevaa tietoa ja asiantuntemusta – tutkimuksia, näkökulmia, tulkintoja, kannanottoja – yhteiskunnan eri toimijoille.

Lisätietoa tutkimuksesta antaa tutkija Fanny Vilmilä, fanny.vilmila@nuorisotutkimus.fi, 050 527 7781
Lisätietoa Suomen Nuorisoseurojen osalta antaa toimialajohtaja Ulla Konttinen, ulla.konttinen@nuorisoseurat.fi, 040 511 4877[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]