Lahden Tanhuujien lasten pikkujoulut

Järjestimme Lahden Tanhuujien lasten pikkujoulut -tapahtuman, joka lopettaa vuosittain Lahden Tanhuujien syyslukukauden.

Tapahtumapaikalle alkoi kerääntyä ihmisiä muutamaa tuntia ennen esitystä, kun nuoriso- ja aikuisryhmät aloittivat kenraaliharjoitukset sekä kahviota ja arpajaisia alettiin valmistelemaan. Vähitellen pienemmätkin esiintyjät kokoontuivat lavan eteen vuoroin harjoittelemaan, katsomaan muiden harjoituksia ja nauttimaan kahvion ja arpajaisten tarjonnasta.

Esityksen alkaessa niin esiintyjät kuin heidän vanhempansa ja sisaruksensa olivat löytäneet itselleen paikat yleisöstä. Juhla alkoi yhteisellä leikillä laulaen ja tanssien Tonttujen jouluyön tahtiin. Tämän jälkeen kaikki seuran ryhmät pääsivät esiintymään vuorollaan lavalle ja seuraamaan muiden ryhmien aikaansaannoksia.

Tanssiesitysten ollessa ohi saimme Joulupukki yhteislaulun saattelemana vieraiksemme korvatunturilta itse joulupukin ja pari tonttuapulaista. Joulupukki oli tuonut kaikille lapsille ja lapsenmielisille pienet yllätyspaketit jaettavaksi.

Juhlan jälkeen sanoimme heipat kavereille, kiitokset ohjaajille ja siirryimme joululoman viettoon.