Taikametsä 2

Olipa kerran taikametsä, jossa asui Lecilia merenneito, Jynx lohikäärme, Elävä puu, Lia taikamarsu, Prinsessa Nelli sekä Pentti pupu.
Eräänä päivänä Lia ja prinsessa Nelli lähtivät metsään kävelylle. He ihastelivat kaunista lampea ja huomasivat elävän puun. He menivät lähemmäs puuta, mutta sen takaa kurkisti Jynx lohikäärme ja he säikähtivät pahanpäiväisesti! Lia rupesi juoksemaan ympäriinsä ja Nelli juoksi päätäpahkaa karkuun ja törmäsi puuhun, kompastui jalkoihinsa ja MOLSKIS putosi lampeen! Lia hätääntyi ja ihmetteli mihin prinsessa hävisi. Onneksi Lecilia merenneito huomasi tapahtuman ja auttoi Nellin kuivalle maalle! Nelli kiitti Leciliaa ja Lia juoksi Nellin luo ihmetellen mihin tämä oli aiemmin hävinnyt.

Samaan aikaan Pentti pupu tarkkaili tapahtumia sivusta ja huomasi, että lohikäärmekin oli säikähtänyt. Hän loikki lohikäärmeen luo ja sanoi hänelle, ettei ollut mitään pelättävää ja johdatti lohikäärmeen pois piilosta. Lia ja Nelli säikähtivät lohikäärmettä, mutta Pentti vakuutti, ettei mitään pelättävää ollut. Nelli, Lia ja Jynx istuivat alas Pentin kanssa ja huomasivat ettei toisiaan kannattanut pelätä ja he oppivat, ettei ennakkoluuloille saa antaa valtaa.