Taikametsä 4

Olipa kerran taikametsä. Taikametsässä asui lentävä lehmä nimeltään Fluffy, velho Amani ja hänen muksunsa Bob, pieni ketunpoikanen Helmi, sekä haamu, joka oli unohtanut nimensä. Metsä oli kaunis. Siellä oli sateenkaaria joka paikassa paitsi, velhojen kodissa.

Eräänä päivänä kaikki olivat juhlimassa Fluffyn syntymäpäivää hänen pilvimökissään. Kunnes yhtäkkiä kaikki pimeni. Pimeydestä kuului kolkkoa naurua. ”Mikä se oli?” kysyi pelästynyt ketunpoikanen. Kun valot palasivat, kaikki herkut olivat kadonneet pöydältä. Kuka mahtaa olla syypää?

Seuraavana päivänä Amani ja haamu keskustelivat, syödessään varastettuja herkkuja piilopaikassaan. Kiltti Bob ei tykännyt siitä, että he olivat olleet tihutöissä, joten hän lähti kertomaan kaikille. Ketunpoikanen järkyttyi ja sanoi: ”Hyvä kun tulit kertomaan Bob!” Bob johdatti koko poppoon Amanin piilopaikkaan ja nähdessään heidän tulevan, Amani lähti pakoon ja haamu muuttui näkymättömäksi. Koko poppoon jahdatessa Amania, näkymätön haamu istui rauhassa penkillä ja söi varastamiaan herkkuja.