Taikametsä 5

Olipa kerran salainen taikametsä, jossa asui kaikenlaisia olentoja. Taikametsässä oli rauhallista, kunnes sinne astui kaksi pelottavaa lohikäärmettä. Toinen lohikäärmeistä keksi kadottaa koko metsän. Jedle-koira huomaa, että metsä on kadonnut ja hän lähtee kertomaan siitä Pepe-koiralle. Pepe kauhistuu! Yhdessä he lähtevät kertomaan asiasta keijuille. Keijut eivät aluksi usko koiria, joten he lähtevät yhdessä katsomaan metsää.

Paikalle saavuttuaan keijujen on pakko uskoa koiria, sillä metsää ei enää ole! Koirat sanovat yhdessä. ”Haistamme lohikäärmeet.” Koirat ja keijut lähtevät yhdessä seuraamaan lohikäärmeen hajua ja päätyvät lohikäärmeiden luolalle.

He ovat peloissaan, mutta he huhuilevat lohikäärmeitä. Lohikäärmeet tulevat esiin ja kysyvät: ”Mikä hätänä?”
Sen jälkeen kaikki sanovat yhteen ääneen: ”Palauttakaa metsä!”
Lohikäärmeet vastaavat, että eivät aio palauttaa metsää. Ella-keiju sanoo Mushulle: ”Tiedäthän, että Drag käyttää sinua vain hyväkseen pahoissa teoissaan?” Mushu kysyy Dragilta: ”Onko se totta?” Drag vastaa: ”Käytän sinua vain palvelijanani.” Mushu vastaa: ”Siinä tapauksessa siirryn hyvien puolelle.” Keijut ja eläimet kysyvät Dragilta: ”Etkö oikeasti voisi vain palauttaa metsää?” Sitten Drag vastaa: ”Vain yhdellä ehdolla. Ehtoni on, että olette ystäviäni!” Eläimet ja keijut vastaavat yhteen ääneen: ”Tottakai olemme ystäviäsi.” Drag palauttaa taikametsän ja kaikki olvat lopuksi ystäviä.