Tarina Puoli-Volttileiriltä 28

Moi! Mun nimi on Pihla. Olen 11-vuotias 5.luokkalainen.
Mä olen tosi iloinen, että saan harrastaa erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Meillä on kaikilla rahaa harrastaa ainakin jotain josta tykkää. Minä harrastan paljon kaikkea. Olen mukana musiikkiopiston kuorossa sekä olen soittanut siellä viulua kohta 6 vuotta, jousiorkesteriin liityin reilu kaksi vuotta sitten. Vaikken paljoa tykkääkään niin teoriassa on käytävä se kuuluu musiikkiopistoon myös. Olen myös koulun kuorossa, raamattumusiikkinäytelmäkerho Tuikkeessa, sekä harrastan myös Dance 4 teensiä sekä tanhua. Lempi harrastukseni ovat tämä tanhu, sillä rakastan tanssimista. Pidän myös Tuikkeesta, sillä ohjaajani ovat tosi kivoja, siellä on paljon kavereita, pidämme hauskaa ja kaikenlisäksi saan laulaa, näytellä ja esiintyä, ihanaa!