Tarina Puoli-Volttileiriltä 36

Olen Sanni! Minä tykkään tanhusta, koska siinä saa olla kavereitten kanssa ja liikuntakin siitä saa. Kaikkialla ei ole kansantanssia tai edes ei välttämättä saa edes tanssia. Minun äitinikin on harrastanut tanhua ja se oli melkein joka viikonloppu jossain tanssimassa hänen serkkunsa kanssa ja joskus sen sisko oli mukana. Tanhussa on minun yksi parhaista kavereistani Moona ja Nana . Haluaisin, että äitini harrastaisi tanhua mutta hän ei ehdi. Haluaisin myös että Matildakin olisi tullut tanhuun. Tanhua on joka sunnuntai klo 13:30 alkaa Näpsäköitten tanhu. Tanhussa on myös leirejä. Minun perheestäni on harrastanut tanhua minun äitini Sirpa, siskoni Siiri, veljeni Sakari, veljeni Severi ja nyt siskoni Sofia harrastaa ja minäkin harrastan nytkin tanhua. Tanhu on Jämsän nykyisellä lukiolla. Tulkaa tekin mukaan!